Mensen geboren in 1942 of eerder zijn nu uitgenodigd om een afspraak te maken voor de herhaalprik

Mensen geboren in 1942 of eerder zijn nu uitgenodigd om een afspraak te maken voor de herhaalprik

NieuwsCoronavirus

De GGD’en geven vanaf maandag 19 september de herhaalprik. Mensen die zijn geboren in 1942 of eerder, kunnen vanaf nu ook een afspraak maken. Zij hoeven dus niet te wachten op de brief.

Telefonisch of online inplannen
Via de website www.planjeprik.nl kunt u 24 uur per dag een afspraak inplannen voor de herhaalprik. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. U kunt ook het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer bellen via 0800-7070. Voor actuele openingstijden van deze telefoonlijn kijkt u op www.vragen.coronatest.nl/openingstijden.

Partner mee?
Bent u geboren in 1942 of eerder? En heeft u een partner die 60 jaar of ouder is? Dan kunt u ook voor uw partner een afspraak maken. Maak in dat geval de afspraak telefonisch en geef aan dat u samen wilt komen.

Welk vaccin
U krijgt een prik met het vernieuwde mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Het maakt hierbij niet uit welk vaccin u eerder heeft gekregen. U kunt niet zelf kiezen welk vaccin u krijgt.

Meer informatie over de herhaalprik
Wilt u meer weten over de herhaalprik? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl/herhaalprik.

Wilt u een gesprek met een zorgprofessional over de herhaalprik? Bel dan naar 0800-7707707. Of ga naar www.vragenovercorona.nl.