Mensen geboren in 1942 of eerder zijn nu uitgenodigd om een afspraak te maken voor de herhaalprik

15 september 2022Coronavirus

De GGD’en geven vanaf maandag 19 september de herhaalprik. Mensen die zijn geboren in 1942 of eerder, kunnen vanaf nu ook een afspraak maken. Zij hoeven dus niet te wachten op de brief.

Telefonisch of online inplannen
Via de website www.planjeprik.nl kunt u 24 uur per dag een afspraak inplannen voor de herhaalprik. U heeft hiervoor een DigiD-inlogcode nodig. U kunt ook het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer bellen via 0800-7070. Dit kan iedere dag tussen 08.00 en 20.00 uur.

Partner mee?
Bent u geboren in 1942 of eerder? En heeft u een partner die 60 jaar of ouder is? Dan kunt u ook voor uw partner een afspraak maken. Maak in dat geval de afspraak telefonisch en geef aan dat u samen wilt komen.

Welk vaccin
U krijgt een prik met het vernieuwde mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna. Het maakt hierbij niet uit welk vaccin u eerder heeft gekregen. U kunt niet zelf kiezen welk vaccin u krijgt.

Meer informatie over de herhaalprik
Wilt u meer weten over de herhaalprik? Kijk dan op www.coronavaccinatie.nl/herhaalprik.

Wilt u een gesprek met een zorgprofessional over de herhaalprik? Bel dan naar 0800-7707707. Of ga naar www.vragenovercorona.nl.

Lees hier meer artikelen:

Feiten en cijfers COVID-19

26 sep 2022 Coronavirus

Bijgaand onze wekelijkse COVID-19-gerelateerde kernfeiten en cijfers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van de 25 GGD’en. Lees meer

Lees meer over

Ruimere openingstijden voor Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer

21 sep 2022 Coronavirus

Het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer verruimt dit weekend de openingstijden. Dit najaar ontvangen mensen met een hoger risico om ernstig ziek te worden een uitnodiging voor de herhaalprik. Deze ... Lees meer

Lees meer over