Let op dit artikel is verouderd en bevat mogelijk informatie die niet meer juist is.

Code rood op zondag 7 februari: alle GGD test- en vaccinatielocaties gesloten

6 februari 2021Coronavirus

Het KNMI heeft code rood afgekondigd voor het hele land voor zondag 7 februari. Daarom zullen de GGD’en op deze dag alle test- en vaccinatielocaties sluiten. Heeft u een afspraak staan voor een test of vaccinatie op zondag, kom dan niet naar de locatie.

Er wordt geprobeerd om alle 20.000 mensen die een afspraak hadden staan om gevaccineerd te worden en alle 20.000 mensen die een testafspraak hadden, hierover telefonisch te informeren.

Via het landelijke callcenter zullen nieuwe afspraken gemaakt gaan worden. Door de te verwachte drukte bij het callcenter is het mogelijk dat dit niet direct lukt. Bent u onverhoopt niet gebeld, kom dan toch niet naar de test- of vaccinatielocatie. Ook na het weekend zullen wij voor u nog een nieuwe afspraak maken.

GGD blijft zo veel mogelijk testen en vaccineren ondanks winters weer

6 feb 2021 Coronavirus

De GGD wil ook dit weekend zoveel als mogelijk blijven testen en vaccineren ondanks het winterse weer. Daarbij zorgen wij samen met de regionale instanties natuurlijk voor een ... Lees meer

Lees meer over

GGD versnelt vaccineren ouderen

4 feb 2021 Coronavirus

De GGD’en gaan het vaccineren van ouderen versnellen, omdat het meer vaccins ter beschikking krijgt. Hierdoor kunnen 140.000 ouderen eerder hun eerste prik krijgen dan voorzien. Lees meer

Lees meer over