Symposium ‘Hoe gezond is Nederland?’

Symposium ‘Hoe gezond is Nederland?’

NieuwsGezondheid

Op donderdag 16 november 2023 organiseert GGD GHOR Nederland samen met de GGD’en, het RIVM en het CBS het symposium ‘Hoe gezond is Nederland?’. De dag staat in het teken van de publieke gezondheid bij volwassenen en ouderen.

We gaan dieper in op wat de cijfers van de gezondheidsmonitors ons leren? Verschillende experts nemen ons mee in hoe zij aankijken tegen de ontwikkelingen van de afgelopen 10 jaar. Samen met onderzoekers, beleidsadviseurs en professionals bespreken we wat die ontwikkelingen betekenen voor de toekomst. Doen we de goede dingen?

Interactieve sessies

In de middag zijn er interactieve sessies gericht op een verscheidenheid aan thema’s, zoals de leefomgeving, mentale gezondheid en vitaal ouder worden. Natuurlijk staan we deze dag ook stil bij de invloed die de coronapandemie op onze gezondheid heeft gehad. En wat leert dat ons voor volgende crises?   

Aanmelden en programma

Kom ook naar het symposium, raak geïnspireerd en praat mee. Bekijk het programma en meldt u aan via dit formulier.
Donderdag 16 november, 09.30 – 17.00 uur
Locatie: De Eenhoorn, Amersfoort
Kosten: €100

Neem bij vragen contact op met Marja van der Meulen van Congresbureau M2support: 06-19226525 

 

Voor de Corona Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 is samengewerkt met Netwerk GOR. ZonMw is namens het ministerie van VWS opdrachtgever van de monitor.