Nieuwe campagne werving forensisch artsen: buitengewoon boeiend

Nieuwe campagne werving forensisch artsen: buitengewoon boeiend

NieuwsGezondheid

Deze week wordt de campagne ‘Forensische geneeskunde, buitengewoon boeiend’ gelanceerd. In de campagne schitteren jonge forensische artsen die tonen zij dat ze voor hun vak staan.

Eerder berichtte GGD GHOR Nederland al over het tekort aan forensisch artsen en de gevolgen daarvan. Door de campagne wordt meer bekendheid gegeven aan de forensische geneeskunde met als doel (basis) artsen enthousiast te maken voor deze unieke medische discipline.

Meer weten over de campagne en het vak forensische geneeskunde? Neem een kijkje op de website: www.kiesvoorforensischegeneeskunde.nl of de informatie over forensische geneeskunde op deze website.

Onderdeel van deze campagne is het inkijkje dat forensisch arts Ricardo geeft in wat zijn werk inhoudt. Het filmpje (3:07) is hier te bekijken.

De campagne Forensische geneeskunde, buitengewoon boeiend is een initiatief van GGD GHOR Nederland namens de GGD’en en FARR in samenwerking met FMG en de NSPOH. De campagne wordt mogelijk gemaakt door het ministerie van Justitie en Veiligheid.