Proef CoronaMelder

17 augustus 2020Coronavirus

Het ministerie van VWS werkt op dit moment aan een app die moet gaan helpen bij de bestrijding van het coronavirus. De regio’s Drenthe, Twente, IJselland, Noord- en Oost-Gelderland en Gelderland-Zuid testen vanaf vandaag, 17 augustus, de app CoronaMelder in de praktijk. De app is een aanvulling op het bron- en contactonderzoek van de GGD.

Contact

Vanaf maandag 17 augustus kunnen mensen met inhoudelijke vragen over CoronaMelder terecht bij Helpdesk CoronaMelder via telefoonnummer 0800-1280 (gratis). Helpdesk CoronaMelder is een initiatief van het Ministerie van VWS.

Openingstijden helpdesk CoronaMelder
Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 20:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00 tot 16:00 uur

Naast de Helpdesk CoronaMelder heeft het ministerie van VWS ook een website ontwikkeld voor de app: www.coronamelder.nl. Hier staat informatie over de werking, nut en noodzaak van de app, overzicht van de meest gestelde vragen en een verwijzing naar appstores om de app te downloaden.

Lees ook

Feiten en cijfers COVID-19

28 nov 2022 Coronavirus

Bijgaand onze wekelijkse COVID-19-gerelateerde kernfeiten en cijfers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van de 25 GGD’en. Lees meer

Lees meer over

Herhaalprik in veel regio’s ook zonder afspraak mogelijk

4 nov 2022 Coronavirus

Tot voor kort was het nodig om voor de herhaalprik een afspraak te maken. Nu kan dit op een groot aantal GGD-locaties verspreid over heel Nederland ook zonder ... Lees meer

Lees meer over