Proef CoronaMelder

17 augustus 2020Coronavirus

Het ministerie van VWS werkt op dit moment aan een app die moet gaan helpen bij de bestrijding van het coronavirus. De regio’s Drenthe, Twente, IJselland, Noord- en Oost-Gelderland en Gelderland-Zuid testen vanaf vandaag, 17 augustus, de app CoronaMelder in de praktijk. De app is een aanvulling op het bron- en contactonderzoek van de GGD.

Contact

Vanaf maandag 17 augustus kunnen mensen met inhoudelijke vragen over CoronaMelder terecht bij Helpdesk CoronaMelder via telefoonnummer 0800-1280 (gratis). Helpdesk CoronaMelder is een initiatief van het Ministerie van VWS.

Openingstijden helpdesk CoronaMelder
Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 20:00 uur
Zaterdag en zondag 10:00 tot 16:00 uur

Naast de Helpdesk CoronaMelder heeft het ministerie van VWS ook een website ontwikkeld voor de app: www.coronamelder.nl. Hier staat informatie over de werking, nut en noodzaak van de app, overzicht van de meest gestelde vragen en een verwijzing naar appstores om de app te downloaden.

Lees ook

Feiten en cijfers COVID-19

20 mrt 2023 Coronavirus

Bijgaand onze wekelijkse COVID-19-gerelateerde kernfeiten en cijfers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van de 25 GGD’en. Lees meer

Lees meer over

GGD’en stoppen met testen op corona

10 mrt 2023 Coronavirus

De GGD'en stoppen na 17 maart 2023 met het testen op corona. Dit volgt op het vandaag genomen besluit van de minister van VWS dat testen op corona niet meer ... Lees meer

Lees meer over