Ruimere openingstijden voor Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer

21 september 2022Coronavirus

Het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer verruimt dit weekend de openingstijden. Dit najaar ontvangen mensen met een hoger risico om ernstig ziek te worden door het coronavirus een uitnodiging voor de herhaalprik. Deze week ontvangen mensen geboren in 1948 of eerder de brief.

Veel mensen wachten met bellen tot maandag- of dinsdagochtend. Hierdoor komen ze in een lange wachtrij of krijgen helemaal geen contact. Terwijl dat echt niet nodig is. Het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer is 7 dagen per week open, van 8 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond. En komend weekend zelfs van 8 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond.

Online afspraak maken
Er is voldoende ruimte voor het maken van een afspraak en er zijn genoeg vaccins. U kunt ook eenvoudig online een afspraak maken op de website www.planjeprik.nl.

Dat gaat heel gemakkelijk. En anders kan dat met een beetje hulp van familie, vrienden of goede bekenden.

Lees hier meer artikelen:

Feiten en cijfers COVID-19

28 nov 2022 Coronavirus

Bijgaand onze wekelijkse COVID-19-gerelateerde kernfeiten en cijfers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van de 25 GGD’en. Lees meer

Lees meer over

Herhaalprik in veel regio’s ook zonder afspraak mogelijk

4 nov 2022 Coronavirus

Tot voor kort was het nodig om voor de herhaalprik een afspraak te maken. Nu kan dit op een groot aantal GGD-locaties verspreid over heel Nederland ook zonder ... Lees meer

Lees meer over