Ruimere openingstijden voor Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer

21 september 2022Coronavirus

Het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer verruimt dit weekend de openingstijden. Dit najaar ontvangen mensen met een hoger risico om ernstig ziek te worden door het coronavirus een uitnodiging voor de herhaalprik. Deze week ontvangen mensen geboren in 1948 of eerder de brief.

Veel mensen wachten met bellen tot maandag- of dinsdagochtend. Hierdoor komen ze in een lange wachtrij of krijgen helemaal geen contact. Terwijl dat echt niet nodig is. Het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer is 7 dagen per week open, van 8 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond. En komend weekend zelfs van 8 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond.

Online afspraak maken
Er is voldoende ruimte voor het maken van een afspraak en er zijn genoeg vaccins. U kunt ook eenvoudig online een afspraak maken op de website www.planjeprik.nl.

Dat gaat heel gemakkelijk. En anders kan dat met een beetje hulp van familie, vrienden of goede bekenden.

Lees hier meer artikelen:

Feiten en cijfers COVID-19

26 sep 2022 Coronavirus

Bijgaand onze wekelijkse COVID-19-gerelateerde kernfeiten en cijfers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van de 25 GGD’en. Lees meer

Lees meer over

Mensen geboren in 1942 of eerder zijn nu uitgenodigd om een afspraak te maken voor de herhaalprik

15 sep 2022 Coronavirus

De GGD’en geven vanaf maandag 19 september de herhaalprik. Mensen die zijn geboren in 1942 of eerder, kunnen vanaf nu ook een afspraak maken. Zij hoeven dus niet te ... Lees meer

Lees meer over