Start campagne Ik Zorg

1 november 2018Gezond leven

Vandaag start de landelijke campagne ‘Ik Zorg’. In de zorgsector werken al 1,2 miljoen mensen. Maar als we niks doen, dreigt er een ernstig personeelstekort. Daarom start vandaag de campagne ‘Ik Zorg’, die laat zien wat de carrièremogelijkheden zijn in het brede werkveld van de zorg. Onder het motto ‘Ik Zorg’ vertellen meer dan 600 mensen die nu al werkzaam zijn in de zorg en welzijn met trots en enthousiasme over hun werk. Zij laten Nederland zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol het werk is. Bekijk de prachtige, ontroerende verhalen op www.ontdekdezorg.nl. Hier vind je ook informatie over vacatures, opleidingen en andere mogelijkheden in de zorgsector binnen jouw arbeidsregio.

Actieprogramma Werken in de Zorg

De campagne is een uitwerking van het  Actieprogramma Werken in de Zorgactielijn 1: meer kiezen voor de zorg, met als doel in 2022 het personeelstekort terug te brengen naar nul of daar dichtbij. Het ministerie van VWS werkte samen met organisaties in de sector zorg & welzijn. GGD GHOR Nederland is één van de partners.

Werken bij één van onze GGD’en

Voor een baan bij één van onze GGD’en kijk je op onze vacaturesite, of bezoek de website van een GGD bij jou in de buurt.

 

Lees ook

Energiebesluit positief voor gezondheid

30 sep 2022 Gezond leven

GGD GHOR Nederland is blij met het besluit van het kabinet om de druk van de energiekosten voor alle mensen in Nederland te verlagen. Dat werkt op meerdere ... Lees meer

Lees meer over

Kabinet geeft meer aandacht aan preventie, nu is het tijd om door te pakken

21 sep 2022 Gezond leven

De gezondheid van ons allemaal is kwetsbaar en moeten we versterken. De investering van het kabinet biedt kansen – maar er is structureel veel meer nodig om grote ... Lees meer

Lees meer over