Contact met GGD GHOR Nederland

Bezoek- en postadres

Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht

GGD GHOR Nederland heeft geen publieks- en ook geen medische functie. Ben je particulier en heb je een vraag, neem dan alsjeblieft contact op met je eigen GGD of huisarts of de huisartsenpost.

Contact over coronatesten
Wil je een afspraak maken voor een coronatest? Bel dan 0800-1202.
Heb je een vraag of klacht over (de uitslag van) je coronatest of wil je weten wanneer je de uitslag krijgt? Neem dan contact op met de GGD in jouw regio.

Voor overige vragen of opmerkingen:

(030) 252 30 04 Postbus@ggdghor.nl @GGDGHORNL facebook.com/ggdnederland/

Vind een GGD

GGD GHOR Nederland heeft geen publieks- en ook geen medische functie. Ben je particulier en heb je een vraag, neem dan alsjeblieft contact op met je eigen GGD of huisarts of de huisartsenpost.

AanbiedingenĀ 

In principe zijn wij voorzien van samenwerkingspartners. Heb je een interessant aanbod ter versterking van onze landelijke operatie en dienstverlening op testen, BCO en vaccinatie? Stuur dan een mail naar aanbodcovid19@ggdghor.nl.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Alle betrouwbare en substantiƫle aanbiedingen van persoonlijke beschermingsmiddelen die voldoen aan de kwaliteitseisen die zijn beschreven in de RIVM Richtlijnen zijn zeer welkom op dit moment.

Ben je een bedrijf dat een groot volume persoonlijke beschermingsmiddelen wil aanbieden?
Meld je aanbieding uit het binnen- en buitenland bij het Landelijk Consortium Hulpmiddelen via middelencorona@nfu.nl

Ben je een particulier die een kleine voorraad wil doneren?
Bied deze aan bij het Rode Kruis via beschermingsmiddelen@rodekruis.nl

Persvragen

Voor persvragen kun je contact opnemen met onze woordvoerders via 06 – 83 77 59 07. Dat zijn: Kristof Franse, Dorien Tolhuis, Kim Roetert en Sonja Kloppenburg. Of mail naar: communicatie@ggdghor.nl.

Route

GGD GHOR Nederland is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.
Ons kantoor is direct naast NS station Utrecht Lunetten gelegen. Vanaf station Utrecht Centraal komt de sprinter naar Tiel/Den Bosch langs station Utrecht Lunetten. Tevens kun je vanaf station Utrecht Centraal gebruik maken van bus 8, halte station Utrecht Lunetten. De totale route kun je plannen met de OV advies site.

Kom je met de auto? Plan je route met de routeplanner.

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van kantoorgebouw Woudstede, waar GGD GHOR Nederland is gevestigd. In de straten om het kantoorgebouw kun je ook gratis parkeren.