Contact met GGD GHOR Nederland

Bezoek- en postadres

Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht

Bent u particulier en heeft u een vraag, neem dan alsjeblieft contact op met uw eigen GGD of huisarts of de huisartsenpost. GGD GHOR Nederland heeft namelijk geen publieks- en ook geen medische functie.

Contact over coronatesten
Wilt u een afspraak maken voor een coronatest? Bel dan 0800-1202.
Heeft u een vraag of klacht over (de uitslag van) je coronatest of wilt u weten wanneer u de uitslag krijgt? Neem dan contact op met de GGD in uw regio.

Contact over coronavaccinatie

Bent u zorgprofessional in een verpleeghuis, een instelling voor verstandelijke gehandicaptenzorg of in de thuiszorg en wilt u een afspraak maken voor een coronavaccinatie?
Via uw werkgever wordt u uitgenodigd. De snelheid waarmee u wordt uitgenodigd hangt af van de beschikbaarheid van het aantal vaccins. Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Vraag ernaar bij uw werkgever.

Behoort u niet tot bovengenoemde groep en u wilt een afspraak maken?
Het is de bedoeling dat iedereen van 18 jaar en ouder op vrijwillige basis kan worden gevaccineerd en krijgt daarvoor een uitnodiging.
Kijk hier voor meer informatie

Behoort u tot de eerste groep die gevaccineerd wordt en heeft u een vraag of klacht over de vaccinatie?
Neem contact op met de bedrijfsarts en uw werkgever.

Heeft u vragen over het maken van een afspraak voor de vaccinatie of de vaccinatie zelf?
Zie hiervoor de persoonlijke uitnodiging die u heeft gekregen.

Voor overige vragen of opmerkingen:

(030) 252 30 04 Postbus@ggdghor.nl @GGDGHORNL facebook.com/ggdnederland/

Aanbiedingen 

In principe zijn wij voorzien van samenwerkingspartners. Heb je een interessant aanbod ter versterking van onze landelijke operatie en dienstverlening op testen, BCO en vaccinatie? Stuur dan een mail naar aanbodcovid19@ggdghor.nl.

Persvragen

Voor persvragen kunt u contact opnemen met onze woordvoerders via 06 – 83 77 59 07. Dat zijn: Kristof Franse, Dorien Tolhuis, Kim Roetert en Sonja Kloppenburg. Of mail naar: communicatie@ggdghor.nl.

Route

GGD GHOR Nederland is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.
Ons kantoor is direct naast NS station Utrecht Lunetten gelegen. Vanaf station Utrecht Centraal komt de sprinter naar Tiel/Den Bosch langs station Utrecht Lunetten. Tevens kunt u vanaf station Utrecht Centraal gebruik maken van bus 8, halte station Utrecht Lunetten. De totale route kunt u plannen met de OV advies site.

Komt u met de auto? Plan je route met de routeplanner.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van kantoorgebouw Woudstede, waar GGD GHOR Nederland is gevestigd. In de straten om het kantoorgebouw kunt u ook gratis parkeren.