Contact met GGD GHOR Nederland

Bezoek- en postadres

Zwarte Woud 2
3524 SJ Utrecht

Bent u particulier en heeft u een vraag, neem dan alsjeblieft contact op met uw eigen GGD of huisarts of de huisartsenpost. GGD GHOR Nederland heeft namelijk geen publieks- en ook geen medische functie.

Contact over coronatesten
Wilt u een afspraak maken voor een coronatest? Bel dan 0800-1202.
Heeft u een vraag of klacht over (de uitslag van) je coronatest of wilt u weten wanneer u de uitslag krijgt? Neem dan contact op met de GGD in uw regio.

Hoe maak ik een afspraak voor een vaccinatie tegen corona?
U kunt alleen een afspraak maken nadat u hiervoor een uitnodiging heeft ontvangen. U maakt een afspraak voor de vaccinatie tegen corona door te bellen met het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer van de GGD. Dit is 7 dagen per week te bereiken van 8.00 tot 20.00 uur. U vindt het telefoonnummer in de uitnodiging.

Contact over verwijderen persoonsgegevens
Als u vragen hebt over het wissen of anonimiseren van uw persoonsgegevens, neem dan contact op met de GGD in uw regio (zie www.ggd.nl). U kunt ook bellen met de landelijke informatielijn. Dit nummer is bereikbaar op 085-1308226. Het is op werkdagen bereikbaar van 9:00u tot 17:00u.

Voor overige vragen of opmerkingen

(030) 252 30 04 Postbus@ggdghor.nl @GGDGHORNL facebook.com/ggdnederland/

Aanbiedingen 

In principe zijn wij voorzien van samenwerkingspartners. Heeft u een interessant aanbod ter versterking van onze landelijke operatie en dienstverlening op testen, BCO, digitalisering of vaccinatie? Vul dan hier uw gegevens in.

Persvragen

Voor persvragen kunt u contact opnemen met onze woordvoerders via 06 – 83 77 59 07. Of mail naar: communicatie@ggdghor.nl.  Dit telefoonnummer is buiten kantoortijden (ma t/m vrij voor 08.30 uur en na 17.00 uur en in het weekend) uitsluitend bereikbaar voor spoed. Dit telefoonnummer is niet bedoeld voor publieksvragen omtrent corona. Hiervoor neemt u contact op met het publieksinformatienummer van het ministerie van VWS via 0800-1351.

Route

GGD GHOR Nederland is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.
Ons kantoor is direct naast NS station Utrecht Lunetten gelegen. Vanaf station Utrecht Centraal komt de sprinter naar Tiel/Den Bosch langs station Utrecht Lunetten. Tevens kunt u vanaf station Utrecht Centraal gebruik maken van bus 8, halte station Utrecht Lunetten. De totale route kunt u plannen met de OV advies site.

Komt u met de auto? Plan je route met de routeplanner.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van kantoorgebouw Woudstede, waar GGD GHOR Nederland is gevestigd. In de straten om het kantoorgebouw kunt u ook gratis parkeren.