PBM Corona App

PBM Corona App

Landelijk inzicht in voorraad, verbruik en vraag persoonlijke beschermingsmiddelen

Welkom op de homepage van de nieuwe PBM Corona app. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus is er een grote behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor het verzorgen van (mogelijke) corona patiënten.

Om zorgverleners op tijd en van voldoende middelen te voorzien, is een actueel landelijk overzicht essentieel. Daarvoor is in opdracht van het ministerie van VWS de PBM Corona app ontwikkelt. Via uw regionaal coördinator bent u uitgenodigd om hier aan deel te nemen.

Het ministerie van VWS roept u dringend op om via deze app dagelijks uw voorraad en dagverbruik aan PBM in te vullen.

Via deze pagina kunt u inloggen in de applicatie. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie over dit initiatief.

INLOGGEN PBM APP


Waarom deze app?

Om er de komende tijd voor te kunnen zorgen dat zorgverleners van de genoemde zorginstellingen hun belangrijke werk goed en veilig kunnen doen, moeten we de beschikbare middelen met elkaar (her)verdelen.

Als iedereen hier aan meewerkt en zijn data met ons deelt, kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste middelen snel op de juiste plek komen en er niks verloren gaat.

Voor zorginstellingen is het delen van actuele voorraad en dagverbruik in de webapplicatie bovendien de snelste en meest zekere toegang tot de landelijke voorraad aan persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer weten?

  • Lees hier vragen en antwoorden over de PBM App.
  • Lees hier alles over de inventarisatie en verdeling van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
  • Lees hier de gebruikersvoorwaarden van de PBM App.

Vragen?

Heeft u vragen en kunt u het antwoord niet vinden tussen de vragen en antwoorden over de PBM App? Neemt u dan contact op met uw regionaal coördinator.
Voor een overzicht van de gegevens van de regionale coördinatoren kijk op deze pagina.