GGD GHOR Nederland waarschuwt voor nepbrieven over onderzoek

23 april 2021Coronavirus

Er circuleren nepbrieven van GGD GHOR Nederland. Daar willen we voor waarschuwen. In de brieven wordt gesuggereerd dat GGD GHOR Nederland in samenwerking met RIVM en het ministerie van VWS mensen benadert voor onderzoek naar de werking van vaccins. Het betreft een ‘zogenaamde loting’ om deel te nemen aan een controlegroep voor onderzoek naar vaccins. In deze brief staat dat de ontvanger binnenkort een inlogcode krijgt en er wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen. 

We verzoeken u deze brief te negeren en geen inlogcodes te gebruiken. Mogelijk probeert men op deze wijze vertrouwelijke informatie van mensen te verzamelen. GGD GHOR Nederland adviseert dan ook op geen enkele manier in te gaan op deze brief. Het is geen brief van GGD GHOR Nederland. Op deze brieven wordt het logo van onze organisatie misbruikt. Indien u twijfelt of een brief van GGD GHOR Nederland daadwerkelijk afkomstig is van ons, kunt u het beste contact opnemen met het algemene nummer dat op onze website staat vermeld.

Lees meer:

Feiten en cijfers COVID-19

10 mei 2021 Coronavirus

Bijgaand onze wekelijkse COVID-19-gerelateerde kernfeiten en cijfers om een beter beeld te krijgen van de werkzaamheden van de 25 GGD’en. Lees meer

Lees meer over

GGD’en gebruiken Moderna-vaccin vanaf 12 mei

5 mei 2021 Coronavirus

Ook de GGD’en gebruiken vanaf 12 mei (week 19) het Moderna-vaccin. Lees meer

Lees meer over