ME’ers per sms opgeroepen voor boostervaccinatie

ME’ers per sms opgeroepen voor boostervaccinatie

NieuwsCoronavirus

Ongeveer 5400 ME’ers van de politie krijgen sinds deze week in ‘batches’ een sms-oproep voor een boostervaccinatie tegen corona. Net als veel zorgmedewerkers kunnen zij daarmee versneld online een afspraak maken.

GGD GHOR Nederland roept sinds deze week vervroegd ME’ers van 50 jaar en jonger op voor een boostervaccinatie. Deze mannen en vrouwen van de mobiele eenheid zijn langer dan 3 maanden geleden volledig gevaccineerd en hebben een uitnodigingsbrief ontvangen van hun werkgever. GGD GHOR Nederland doet dit gefaseerd, dus niet alle ME’ers hebben de oproep al ontvangen. Op dit moment zijn er ruim 600 sms-berichten verzonden.

Nu langskomen zonder brief of sms heeft geen zin
Politiemensen zonder brief en sms zijn nog niet aan de beurt voor een boostervaccinatie. Het heeft ook geen zin om zonder afspraak naar een vaccinatielocatie te komen, daar wordt niet geboosterd zonder afspraak.

Online afspraak maken & bijzonderheden
Bellen is niet mogelijk: een afspraak maken voor deze boostervaccinatie kan alleen online. In het online portaal moeten alle ME’ers vervolgens ‘ja’ aanvinken bij de vraag of ze een brief hebben ontvangen van hun werkgever, zodat zij op basis van hun leeftijd niet worden afgebeld.

Let op: Iedere ME’er moet op de vaccinatielocatie de uitnodigingsbrief van de werkgever kunnen tonen.

Image about: Vluchtelingen Oekraïne

Vluchtelingen Oekraïne

De verschrikkelijke situatie in de Oekraïne maakt dat vele inwoners van dat land hun thuis ontvluchten. GGD’en en GHOR dragen ...

Lees meer
Lees meer over Vluchtelingen Oekraïne